Banner
afbeelding kids

 

Overblijven

Zoals u in de schooltijden kunt zien, werken we met een continurooster. Dat betekent dat alle kinderen lunchpauze hebben op school. Zij eten en drinken in hun eigen klas bij hun eigen leerkracht.

In de lunchpauze wordt ook lekker buiten gespeeld, dat doen we volgens de buitenspeelmethodiek van Beweeg Wijs. Met deze aanpak leren kinderen in verschillende zones spelen: alleen, samen of tegen elkaar. Doordat het plein is ingedeeld in zones, kunnen kinderen kiezen waar zij zich prettig bij voelen en zo van een ontspannen pauze genieten. Wilt u meer weten over Beweeg Wijs? Kijk dan vooral op www.beweegwijs.nl.
De spellen worden begeleid door verschillende begeleiders: sommige van hen hebben een pedagogische achtergrond, andere hebben een opleiding gevolgd in de sport (of volgen die nu). Er is altijd een extra begeleider op het plein voor het geval dat er zich bijzonderheden voordoen. Alle spelbegeleiders hebben training gevolgd over de methodiek van Beweeg Wijs en worden door de school aangestuurd op hun pedagogisch handelen. 

De co√∂rdinatie van het spelen tijdens de lunchpauze is in handen van Rocky van Beveren; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.