Banner
afbeelding kids

 

Medezeggenschapsraad

Elke school moet een medezeggenschapsraad hebben. De medezeggenschapsraad behartigt de belangen van ouders, leerkrachten en leerlingen en vertegenwoordigt de ouders en leerkrachten naar het bestuur van de school.

Op de Triangel bestaat de medezeggenschapsraad uit vier ouders en vier leerkrachten. Verder is de directeur meestal bij de vergaderingen aanwezig. Ongeveer acht keer per jaar heeft de M.R. een vergadering. Zaken die tijdens zo’n vergadering aan de orde komen zijn onder andere de schoolgids, formatie en onderwijskundige veranderingen. Als u meer wilt weten over de taken en de bevoegdheden van de M.R., of als u erover denkt lid te worden, kunt u contact opnemen met één van de leden. Op school is het reglement van de M.R. aanwezig. De M.R.-vergaderingen zijn openbaar. Het gedeelte waar vertrouwelijke informatie aan de orde komt, is besloten.

Heeft u vragen, opmerkingen voor de MR? U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of natuurlijk één van de leden aanspreken.

Oudergeleding MR:

Ward Esser (voorzitter)
Sander Alt (secretaris)
Ronald Vos
Vacature

Personeelsgeleding MR:

Heleen den Boer (leerkracht groep 1 / 2 B)
Cathelijne van der Laan (leerkracht groep 6 A)
Ernesto Doornebal (leerkracht groep 4 A)
Vacature

 

De vergaderdata van de MR worden opgenomen in de jaarkalender.

Bijlage: Notulen