Banner
afbeelding kids

 

Medezeggenschapsraad

Elke school moet een medezeggenschapsraad hebben. De medezeggenschapsraad behartigt de belangen van ouders, leerkrachten en leerlingen en vertegenwoordigt de ouders en leerkrachten naar het bestuur van de school.

Op de Triangel bestaat de medezeggenschapsraad (MR) uit vier ouders en vier leerkrachten. Verder is de directeur meestal bij de vergaderingen aanwezig. Ongeveer acht keer per jaar heeft de MR een vergadering. Zaken die tijdens zo’n vergadering aan de orde komen zijn onder andere de schoolgids, formatie en onderwijskundige veranderingen. Als u meer wilt weten over de taken en de bevoegdheden van de MR, kunt u contact opnemen met één van de leden. Op school is het reglement van de MR aanwezig. De MR-vergaderingen zijn openbaar. Het gedeelte waar vertrouwelijke informatie aan de orde komt, is besloten.

Heeft u vragen, opmerkingen voor de MR? U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of natuurlijk één van de leden aanspreken.

 

Oudergeleding MR:
Ward Esser (voorzitter) - vader van Toon, Loes en Jerviano
Sander Alt (secretaris) - vader van Chayton, Lenno en Bibi
Ronald Vos - vader van Stijn en Fleur
Marieke Michielsen - moeder van Pia

Personeelsgeleding MR:
Heleen den Boer - leerkracht groep 1b
Inge van den Broeck - leerkracht groep 2b
Ernesto Doornebal - leerkracht groep 4a
Anke Zwart - leerkracht groep 5b

 

De vergaderdata van de MR worden opgenomen in de jaarkalender.