Banner
afbeelding kids

 

Nieuws

Een sportief weekend!

IMG_7476

Het eerste weekend van april is in Rotterdam traditiegetrouw weer een sportief weekend. Zaterdag verschijnen weer heeeeel veel kinderen van onze school aan de start van de Kids Run! We zijn hartstikke trots op deze sportieve kanjers!
Alle informatie voor de Kids Run is met de deelnemende kinderen naar huis gegaan. Wilt u komen aanmoedigen? De kinderen op de 1 km starten om 13.00 uur op de Coolsingel. De 2,5 km groep start om 14.00 uur op dezelfde plek.

En wist u dat niet alleen de kinderen een sportief weekend hebben? Ook een deel van het team zet het sportiefste beentje voor!

- Tijdens de City Run (zaterdag 15.30 uur) gaat juf Inge voor een medaille op de 4,2 kilometer.
- Op de kwart marathon (zondag 9.30 uur) gaan juf Shalini, juf Chantal en juf Geraldine voor een persoonlijk record op de 10,5 kilometer. Juf Sylvia zou ook deelnemen, maar die is op het laatste moment geblesseerd geraakt bij het volleyballen. Wat een pech!
- Tot slot gaan meester Patrick en juf Thirza (ook zondag, 10.00 uur) de hele marathon lopen. Deze route van ruim 42 kilometer voert vlak langs school over de Dorpsweg, dus aanmoedigen is natuurlijk hartstikke gezellig!

We wensen alle deelnemers (kinderen, juffen en meesters) heel veel succes. Wat zijn we trots dat we samen zo'n lekker fitte school hebben!


Verslag van de studiedag
Nieuws uit de groepen 5
Kwaliteitsbewaking

Kwaliteitsbewaking

Wij werken continue aan een verdere verbetering van de kwaliteit van ons onderwijs. Voorbeelden zijn het invoeren van moderne onderwijsmethoden en het invoeren van nieuwe lesmethoden, alsmede de scholing van leerkrachten op het gebied van o.a. hoogbegaafdheid, begrijpend lezen, rekenen etc...

Lees meer

De identiteit van de school

De identiteit van de school

Wij zijn een openbare school. Dit houdt in dat kinderen met een verschillende achtergrond bij ons welkom zijn. Wij houden rekening met de levensovertuiging van een ieder. Kinderen leren zo om respectvol met elkaar om te gaan...

Lees meer

Kunstzinnige basisschool

Kunstzinnige basisschool

De Triangel is een Kunstzinnige Basisschool. Dit houdt in dat onze school extra aandacht besteedt aan creativiteit, kunst en cultuur. We werken samen met de SKVR en Villa Zebra en we bezoeken regelmatig verschillende musea en kunstenaars in de wijk...

Lees meer

Passend onderwijs

Passend onderwijs

Per 1 augustus 2014 is de zorgplicht ingevoerd. Dit betekent dat scholen ervoor moeten zorgen, dat ieder kind dat op hun school zit, of dat zich bij hun op school aanmeldt, een passende onderwijsplek krijgt binnen het samenwerkingsverband...

Lees meer